We Love Retro și Smailo lansează “carucioarele retro”

Festivalul We Love Retro și Smailo, powered by Arobs Transilvania Software lansează primele “carucioare retro” în Cora, Cluj-Napoca pentru a veni în sprijinul celor care nu se pot despărți de muzica anilor 80’-90’ nici la cumpăraturi.

Începând cu data de 27 mai, hypermarket-ul Cora va dispune de primele carucioare “retro”, prin intermediul cărora împătimiții de cumpărături și muzică retro vor avea posibilitatea retrăirii amintirilor petrecute pe muzica anilor 80’-90’ în timp ce fac cumparaturi. Carucioarele vor fi dotate cu tablete Smailo, căști și o aplicație mobilă dedicată, îmbogățită cu piesele artiștilor invitați din această ediție de We Love Retro. Toate acestea vor transforma o simplă sesiune de shopping într-un adevarat maraton muzical printre rafturile hypermarket-ului.

Campania este o premiera mondială, clujenii fiind astfel răsfățați cu singurele cărucioare de acest gen, pentru cumpăraturi pe ritmul anilor animați de disco ball-uri și casetofoane.

Iubitorii de cumpăraturi, tehnologie și muzică retro sunt așteptați începând cu data de Joi, 09.06 iunie până în data de 16 iunie pentru a se bucura de această campanie inedita.

We Love Retro 2016, se va desfăsura în data de 16-17 iunie, la Sala Polivalenta din Cluj având ca invitați pentru cea de a treia ediţie artiști precum: Bonnie Tyler, Smokie, No Mercy, E-type, Dr. Alban şi Mr. President.

O dată cu lansarea aceste campanii, We Love Retro pregateste şi un “Last Weekend Sale” în care împătimiţii de cumpărături şi muzică retro vor dispune de un preţ special de 60 de lei pentru biletul de Joi, ofertă valabilă la standul de bilete din Cora şi online pe Biletmaster.ro în perioada 11 şi 12 iunie.