Titi Aur Urca Pe Podium La Raliul Sibiului 2010

Raliul Sibiului, a 5-a etapa din Campionatul National de Raliuri 2010, s-a desfasurat in perioada 16-18 iulie pe specialele de macadam din jurul orasului Sibiu. Este considerat ca fiind cel mai dur si spectaculos din calendarul intern si este prima etapa de macadam a sezonului 2010 din Campionatul National de Raliuri.

In urma parcurgerii celor 147,3 kilometri impartiti in 10 probe, echipajul Titi Aur/Karoly Borbely a urcat pe podium, clasandu-se pe locul III, la 3 minute 47 de primii clasati, pilotii Gergo Szabo si Levente Csegzy, echipajul Jack Daniel's. Smailo - Sisteme de navigatie GPS, sponsor al echipajului Aur/Borbely, a fost alaturi de acestia si la aceasta etapa de la Sibiu.

Cu ocazia acestei etape, clientii AROBS din aceasta zona au fost invitati la o intalnire cu pilotii Aur si Borbely in care au avut ocazia sa afle detalii despre trasee, pregatirea fizica si tehnica a echipajului, precum si trairile acestuia inaintea celui mai lung raliu din campionat. Urmatoarea etapa va fi Raliul Tara Barsei (macadam) si va avea loc in weekend-ul 27-29 august.