Tabletele Smailo - Primele Tablete Din Romania Cu Asigurare Pentru Orice

"Lansarea acestei campanii demonstreaza angajamentul nostru fata de clientii Smailo de a le oferi produse si servicii de calitate, asigurandu-le o experienta mobila placuta la preturi decente.", a declarat Voicu Oprean, Director General AROBS.
"In cazul dispozitivelor mobile, accidentele nedorite sunt destul de frecvente, in special cazaturile si imersiunile in apa sau alte lichide. Prin aceasta campanie, vrem sa le oferim utilizatorilor de tablete Smailo 365 de zile fara griji. Utilizatorii cu copii de varsta prescolara au cele mai multe motive sa se bucure de aceasta oferta.

Pentru activarea acestui beneficiu, cei care achizitioneaza tabletele participante la campanie trebuie sa inregistreze produsul pe site-ul www.smailo.ro in sectiunea Garantie extinsa, in termen de 30 de zile de la data achizitiei. Oferta este valabila pe o perioada de 1 an calendaristic de la data achizitionarii produsului in conformitate cu termenii si conditiile regulamentului campaniei si poate fi accesata 1 singura data. Regulamentul complet al campaniei se regaseste  in sectiunea dedicata.

Tabletele Smailo Web Energy sunt disponibile in reteaua de parteneri AROBS la preturile recomandate de 649 lei (8'), respectiv 899 lei (9,7').

Smailo este un brand al AROBS Transilvania Software. Lansat in aprilie 2008, este primul brand romanesc de sisteme de navigatie GPS. In acest moment, sub brandul Smailo se comercializeaza dispozitive de navigatie cu ecrane de 4,3', 5' si 7' cu harti ale Romaniei si Europei, GPS-uri echipate cu serviciul TMC TraficOK, Radio si MP3 Player auto, camere video auto si tablete Android. Dispozitivele se gasesc in lanturile de electronice si electrocasnice: Altex, Domo, Flanco, Media Galaxy, TehnoMarket, in supermarketurile Metro, Real, Selgros, in hipermarket-urile Auchan, Carrefour, Cora, la dealerii GSM: Germanos, Orange dar si la magazinele online Cel.ro, e-Mag, PC Garage, PC Fun sau alti parteneri locali.