Smailo Sustine Voluntarii Let'S Do It Romania Pentru Al Doilea An Consecutiv!Smailo - Sisteme de navigatie GPS sprijina si in acest an demersul voluntarilor implicati in cel mai mare proiect national de ecologizare Let's Do It, Romania! care va avea loc pe 24 Septembrie 2011.
 
GPS-urile Smailo oferite de catre AROBS pentru acest proiect vor contribui considerabil la o mai buna cartare si identificare pe harta a coordonatelor zonelor cu probleme din punct de vedere a deseurilor. Cartarea eficienta reprezinta unul dintre aspectele majore ale proiectului, 2011 fiind anul in care participantii vor avea la dispozitie si informatii despre procentul cartat la nivel de tara.
 
Let's Do It, Romania! este cel mai mare proiect de implicare sociala din Romania care isi propune curatarea intregii tari de deseurile din afara localitatilor intr-o singura zi. Obiectivul principal al celor peste 500.000 de voluntari care sunt asteptati sa se implice pe 24 septembrie este sa arate ca se poate si in Romania, oamenii pot fi responsabili fata de mediul in care traiesc iar Romania se poate tranforma in tara pe care cu totii ne-o dorim.