Smailo Si Europa FM Promoveaza Bunul Simt La VolanSmailo - Sisteme de navigatie GPS si Radio Europa FM s-au unit intr-o campanie menita sa faca traficul mai bun si mai usor de suportat pentru fiecare conducator auto. Schimbarea incepe cu fiecare sofer. Bunul simt poate face drumul spre serviciu sau casa mai scurt si mai placut.

Ghidul a fost creat cu ideea de a promova bunul simt la volan, condusul responsabil si atitudinea civilizata in trafic, oferind cateva sfaturi referitoare la folosirea corecta a benzilor, parcarea, semnalizarea, claxonatul abuziv. Sfaturile oferite de Smailo si Europa FM subliniaza doar cateva lucruri care ar trebui respectate de conducatorii auto pentru un trafic mai bun, pentru deplasari relaxante si rapide.

Pe langa sugestiile referitoare la comportamentul civilizat in trafic,Ghidul Smailo pentru soferi contine si un set de informatii importante despre limitele de viteza in tarile europene, documentele necesare in caz de accident, precum si o serie de sfaturi privind ingrijirea si intretinerea autoturismului.

Incepand cu luna octombrie, Ghidul Smailo pentru soferi este oferit cadou pentru orice GPS din gama Smailo HD.

Despre Smailo

Brandul Smailo - Primul brand romanesc de sisteme de navigatie GPS a fost lansat in aprilie 2008 si cuprinde 6 modele. Ultima gama lansata in decembrie 2009, Smailo HD, impresioneaza atat prin designul revolutionar cat si prin functiile avansate. Sistemele de navigatie GPS sunt disponibile prin reteaua de distribuitori AROBS, magazine online si principalele retele de retail.

Despre Europa FM

Europa FM a fost primul post de radio national privat din Romania si face parte din trustul Lagardere Active Radio International. De 10 ani, Europa FM iti aduce cea mai buna muzica din '80 pana azi si buna dispozitie, iar daca se intampla ceva important, afli de la Stirile Europa FM, caci cei mai buni jurnalisti iti aduc zilnic informatii complete despre ce te intereseaza.

Europa FM a demonstrat de-a lungul timpului ca este un partener de incredere al milioanelor de romani care-l asculta zi de zi si s-a implicat cu succes in numeroase campanii sociale si umanitare.