Smailo S2000 A Fost Prezentat In Premiera La IFA Berlin 2008

Noul sistem de navigatie GPS, Smailo S2000, a fost prezentat in cadrul IFA Berlin 2008, cel mai mare targ international de produse electronice si multimedia, destinate consumatorilor individuali, in perioada 29 august - 3 septembrie.

Sistemul de navigatie GPS, Smailo S2000 vine echipat cu un procesor puternic Samsung S3C2440A40 de 400Mhz care permite o calculare mult mai rapida si corecta a rutelor. Receptorul GPS cu chipset SiRFstarIII asigura receptionarea semnalului GPS in conditii optime chiar si in medii in care receptia acestuia este dificila. Noua versiune a softului de navigatie pune la dispozitia utilizatorilor numeroase functii inovatoare, precum Navigarea in tunel sau Cautarea inteligenta de PDI-uri.

Navigatia in cele 43 de tari ale Europei devine simpla si relaxanta datorita hartilor clare si foarte bine detaliate. Milioane de Puncte De Interes (benzinarii, hoteluri, resturante, atractii turistice etc.) sunt disponibile la o simpla atingere a ecranului tactil. Smailo S2000 este al doilea model din gama Smailo si va fi disponibil pe piata romaneasca din a doua decada a lunii septembrie.