Smailo Merge La Plaja La Balchik!



Balchik sau Orasul Alb, o statiune cocheta pe malul Marii Negre, in nord-estul Bulgariei. Aceasta este destinatia aleasa de castigatorul campaniei promotionale Smailo desfasurata in perioada 2 iulie - 5 august 2012, exclusiv in reteaua magazinelor Carrefour Romania.

Daniel Duduman din Bucuresti este fericitul casigator al campaniei desfasurata in Carrefour. El a ales sa petreaca un weekend de 4**** in statiunea Balchik din Bulgaria. Pentru a participa la aceasta campanie, Daniel a achizitionat un sistem de navigatie Smailo dintr-un magazin Carrefour si a trimis datele solicitate in regulament folosind formularul de pe site-ul www.smailo.ro. La tombola organizata in 10 august, norocul a fost de partea lui. Numele lui Daniel a fost ales aleatoriu cu ajutorul unui sistem electronic. Participantul declarat castigator a avut posibilitatea sa aleaga una dintre cele 2 posibilitati de petrecere a unui weekend minunat, propuse de Smailo: plaja la Balchik sau city break la Budapesta.

Pentru participarea la aceasta campanie promotionala a fost necesara achizitionarea oricarui sistem de navigatie GPS marca Smailo HD (Smailo HD 4.3, Smailo HD 5.0, Smailo HDx 5.0 Travel, Smailo HDx 5.0 Photo, Smailo HDx 7.0 Mondo) sau radio de masina (Smailo Car Radio) in perioada 2 iulie - 5 august 2012 exclusiv din magazinele Carrefour Romania.

Multumim tuturor celor care si-au cumparat un navigator GPS Smailo si s-au inscris la concurs. Iar lui Daniel ii dorim sa se bucure de un weekend cu soare si relaxare la malul marii!