Smailo la Maratonul International Cluj 2017

In 9 aprilie a avut loc Wizz Air Cluj-Napoca Marathon, cea de-a şaptea ediţie a Maratonului Internaţional Cluj-Napoca, cel mai mare eveniment sportiv din Transilvania dedicat pasionaţilor de alergare, profesionişti şi amatori, cu peste 6000 de participanti din peste 32 de tari.

Smailo a fost prezent inca de sambata de la ridicarea kit-urilor cand le-a oferit participantilor un alt mod de antrenament inainte de cursa de duminica: sa alerge pe banda in timp ce asculta muzica in casti de la Smailo Jazz 
Duminica, in ziua maratonului, Smailo a fost la o altfel de stafeta, Stafeta neoficiala Arobs, unde Smailo Play Wi-Fi a filmat fiecare cursa, fie ca a fost om sau catel.

Imaginați-vă promenada dintre Cluj Arena și Sala Polivalentă luată cu asalt de labradori, teckel sârmoși, bișoni, ciobănești de toate felurile, căței pentru adopție sau de serviciu etc., care, în timp ce aleargă, explorează, se opresc la micile obstacole pregătite de noi sau, dimpotrivă, nu se abat de la traseu pentru că au de dus la bun sfârșit o cursă, alături de stăpânii lor. În tot acest timp, ei filmează (din perspectivă canină) Cluj Arena și Sala Polivalentă, oamenii care îi cheamă sau îi aplaudă de pe margine, dar şi pe competitorii căței care așteaptă să preia ștafeta și să pornească pe traseu. În plină desfășurare a Maratonului Internațional Cluj, susținătorii alergătorilor înscriși la probele oficiale s-au adunat în jurul “platoului de filmare” pentru a admira cățeii, iar când ultimul patruped, cățelul jandarm Pyp, și-a făcut ieșirea din scenă, am trecut la premierea tuturor participanților.