Smailo Iti Pune Europa La Picioare!

Campania promotionala "Smailo iti pune Europa la picioare!" se desfasoara la nivel national, in perioada 1 august - 30 septembrie 2011. Pentru a se putea inscrie in concurs, participantii trebuie sa cumpere un GPS Smailo din gamele Smailo HD sau Smailo HDx si sa trimita numarul serial al dispozitivului achizitionat, impreuna cu datele personale. 

Cele 3 premii in valoare de 1000 Euro fiecare consta in vouchere de calatorie emise de agentia de turism Eximtur si pot fi folosite pentru achizitionarea de servicii turistice din orice filiala a agentiei din tara.
 
Campania isi propune promovarea dispozitivelor din gama Smailo HD care au castigat deja increderea conducatorilor auto prin functiile inteligente care trasforma navigatia intr-o experienta placuta si relaxanta, precum si lansarea noilor modele din gama Smailo HDx, dispozitive de navigatie care ruleaza cel mai nou soft de navigatie Mireo DON'T PANIC.  
 
Mesajul campaniei mizeaza pe asocierea calatoriilor in Europa cu hartile detaliate a 44 de tari din Europa preinstalate pe orice dispozitiv marca Smailo.