Smailo Intra In Cursa Alaturi De Titi AurSmailo, primul brand romanesc de sisteme de navigatie GPS, devine sponsor al echipajului Titi Aur - Karoly Borbely in editia din acest an a Campionatului National de Raliuri. Cunoscutul campion national de raliuri, Titi Aur, si-a anuntat decizia sa participe la noua editie a Campionatului National de Raliuri editia 2010 in cadrul evenimentului oficial de lansare care a avut loc joi, 8 aprilie 2010, in cadrul "scolii de pilotaj Titi Aur".

Smailo va sustine echipajul Aur/Borbely pe durata celor 8 etape de campionat si spera ca alaturarea cu numele multiplului campion va fi una de bun augur, din dorinta de a deveni numarul 1 in randul sistemelor de navigatie din Romania. Parteneriatul dintre echipajul Aur/Borbely si Smailo - Sisteme de navigatie GPS consta atat in afisarea logo-ului pe masina de concurs si echipamentul celor 2 piloti cat si in oferte avantajoase la achizitionarea de dispozitive destinate navigatiei sustinatorilor si pasionatilor de curse automobilistice.

"Suntem deosebit de incantati de ocazia de a fi alaturi de echipajul Titi Aur si Karoly Borbely intr-o competitie in care viteza de reactie, agilitatea si perseverenta conteaza mai mult decat caii-putere. Avem increderea ca si sistemele de navigatie GPS din brandul Smailo detin aceleasi calitati, transpuse, bineinteles, in domeniul navigatiei: procesor performant pentru calcularea traseului optim in cel mai scurt timp, receptor GPS de ultima generatie si cele mai recente harti ale Romaniei si intregii Europe, pentru calatorii rapide si sigure.", a declarat Voicu Oprean, Director General al AROBS Transilvania Software, companie careia ii apartine brandul Smailo.

Pasionatii de raliu sunt asteptati in perioada 16-18 aprilie la prima etapa din campionatul national de raliu "Tess Rally" care va avea loc la Brasov. Compania AROBS s-a implicat in ultimii ani foarte activ in sustinerea de activitati sportive. Merita mentionata aici colaborarea cu Federatia Romana de Karate WKC, sustinerea nou promovatei echipe de baschet masculin BC Gladiator Cluj-Napoca dar si parteneriatele in vederea organizarii a numeroase concursuri de ATV-uri, inot, maraton si raliuri.

Brandul Smailo, primul brand de sisteme de navigatie GPS, a fost lansat in aprilie 2008 si cuprinde 6 modele. Ultima gama lansata in decembrie 2009, Smailo HD, impresioneaza atat prin designul revolutionar cat si prin functiile avansate. Sistemele de navigatie GPS sunt disponibile prin reteaua de distribuitori AROBS, magazine online (gps-auto, e-mag, PC Garage) si principalele retele de retail (Altex, Cora, Domo, Media Galaxy, Flanco).