Ține cont de pasiuni atunci când alegi să faci un cadou

Ne întâlnim tot mai des cu expresia “intenția contează”. Și totuși, daca intenția ar apărea la momentul potrivit, fără a ne simți presați de o anumită împrejurare sau de un eveniment impus, ar transmite respect, emoție și apreciere.

Multe gesturi care ar trebui să conteze, ajung să sublinieze lipsa de interes sau obligația pe care o persoană o simte în momentul în care oferă ceva.

Chiar și personal, de multe ori așteptăm un motiv bine întemeiat pentru a ne face singuri un cadou, deși riscăm ca entuziasmul să scadă până la dezinteres. Cu pași bine gândiți, ne putem hrăni pasiunile, iar încrederea și ambiția noastră vor crește considerabil.

În cazul unui apropiat, se poate întâmpla să nu avem inspirație pe moment, însă în anul 2017 nu mai avem nicio scuză când vine vorba de puțină cercetare. Pe lângă prietenii comuni, rețelele Social Media sunt o adevărată mină de indicii ale pasiunilor utilizatorilor săi.

Fie că vorbim de cărți, muzică, filme, jocuri, gadgets, fashion, sport, etc. – intenția întradevăr contează în momentul în care încerci să descoperi omul de lângă tine și vrei să îi susții pasiunile și plăcerile, atât cât îți permite bugetul, desigur. De ce nu, există și posibilitatea de a te “asocia” cu mai multe persoane atunci când ai o idee bună în ceea ce privește o surpriză memorabilă.

Din gama Smailo, noi îți propunem trei produse care pot fi o opțiune interesantă de cadou:

- Camera sport Smailo PLAY WiFi va completa cu succes experiențele celor pasionați de aventură. Indiferent de anotimp sau sport, camera va putea fi folosită la potențialul său maxim cât și a celui care o folosește.

- O altă cameră video, Smailo Drivex, este un accesoriu perfect pentru cei care preferă să pornească în vacanțe cu mașina proprie sau pentru cei aflați mereu în trafic.

- Sistemul audio cu Android Smailo Jazz poate fi un cadou potrivit pentru iubitorii de muzică, cei pasionați de gătit și nu numai, depăşind gradul de utilitate unei tablete, dar şi lipsa de mobilitate a boxelor clasice.

Ne rezumăm la aceste exemple momentan, dar promitem să revenim cu noi idei.