Smailo HD 5.0 Merge Pe Drum Cu Prioritate La Europa FM!Smailo HD 5.0, varianta Premium a noii game de sisteme de navigatie GPS din brandul Smailo, este oferit bonus castigatorilor de "Bani pe Mobil" din emisiunea "Drum cu Prioritate" de la Europa FM.

Din 15 februarie, Europa FM a lansat un nou concurs intitulat "Bani pe mobil" in cadrul caruia ascultatorii postului de radio pot castiga 200 euro de luni pana vineri la fiecare ora de concurs. Cei care doresc sa participe la concurs trebuie sa urmareasca programele Europa FM si sa retina cifrele anuntate de DJ. Cu ajutorul acestor cifre trebuie sa formeze propriul numar de telefon. Premiul oferit in bani este completat cu un sistem de navigatie Smailo HD 5.0 cu harta Full Europe preinstalata, oferit bonus in cadrul emisiunii "Drum cu Prioritate".

Smailo HD 5.0, varianta Premium a noii game Smailo HD, permite conectarea la Internet prin intermediul telefonului mobil datorita tehnologiei Bluetooth cu DUN. Acesta mai dispune si de Transmitator FM care transfera comenzile vocale, MP3-urile si audio book-urile in sistemul stereo al masinii. Ecranul plat cu diagonala de 5", tehnologia touchscreen, calitatea exceptionala a imaginii si a sunetului, permit vizualizarea in detaliu a fiecarei manevre de pe traseu, vizionarea de fotografii sau chiar secvente video, transformand astfel orice calatorie intr-o experienta placuta.