Smailo DriveX - Noua Camera Video Auto Full HDSunt accesorii inedite la bordul masinilor. Unii le considera o extravaganta, pentru altii sunt o necesitate. Poti inregistra un traseu, poti filma orice ti se pare interesant pe sosea iar in cazul unui accident rutier, filmarile realizate pot influenta decizia agentului de circulatie care intocmeste procesul verbal.

Noua camera video auto Smailo DriveX este usor de montat in masina si inregistreaza la o calitate Full HD 1080p. Detectorul de miscare declanseaza filmarea la orice miscare realizata in unghiul de vedere de 120° al camerei. Filmarile pot fi utile in stabilirea responsabilitatii in diverse situatii. Loviri in parcare, vandalizarea masinii sau alte incidente care pot avea loc in lipsa ta pot fi inregistrate cu claritate. 

Inregistrarile video din perspectiva conducatorului auto sunt realizate la o calitate Full HD 1080p. Camera inregistreaza continuu prin stergerea primului fisier in cazul in care cardul de memorie este plin. Datorita celor 12 LED-uri infrarosu poti inregistra chiar si in conditii de luminozitate foarte scazuta.

In cazul unui impact sau accident, Senzorul G blocheaza si salveaza automat fisierele.

Camera video auto Smailo DriveX este disponibila in reteaua partenerilor nostri la pretul recomandat de 219 RON (TVA inclus).