Smailo A Sustinut Vaneaza Lupul 2010"Vaneaza lupul" este o competitie a impatimitilor de trasee montane, de ATV-uri sau Quad-uri. Editia din acest an a cuprins patru categorii: ATV Extrem, Quad, Side-by-side si ATV Open. AROBS Transilvania Software a oferit cadou castigatorului cursei Extrem un sistem de navigatie Smailo HD 4.3'' cu harta intregii Europe ultima varianta existenta pe piata, actualizata in decembrie 2009.

AROBS a oferit tuturor concurentilor posibilitatea de a achizitiona la preturi promotionale produsele Smailo Lokator - produs destinat localizarii si monitorizarii prin GPS a autovehiculelor si persoanelor si roman - dispozitiv cu GPS destinat monitorizarii activitatilor sportive.

Brandul Smailo - Primul brand romanesc de sisteme de navigatie GPS a fost lansat in aprilie 2008 si cuprinde 6 modele. Ultima gama lansata in decembrie 2009, Smailo HD, impresioneaza atat prin designul revolutionar cat si prin functiile avansate. Sistemele de navigatie GPS sunt disponibile prin reteaua de distribuitori AROBS, magazine online (gps-auto, e-mag, PC Garage) si principalele retele de retail (Altex, Cora, Domo, Media Galaxy, Flanco).

AROBS si-a propus sustinerea mai multor competitii sportive printre care amintim sustinerea echipajului Titi Aur - Karoly Borbely in editia din acest an a Campionatului National de Raliuri, sponsorizarea echipei de bachet BC Gladiator Cluj-Napoca, colaborarea cu Federatia Romana de Karate WKC, sponsorizarea ultimelor 2 editii ale Maratonului International Bucuresti, dar si incheierea de parteneriate in cadrul altor competitii de inot, offroad etc.