Smailo 9 ani

In aprilie 2008, AROBS TRANSILVANIA SOFTWARE a lansat pe piata romaneasca primul brand romanesc de sisteme de navigatie, Smailo, dispozitive care permit navigarea in siguranta datorita performantelor tehnice si a hartilor detaliate.
Primul model al brandului a fost Smailo S1000, pozitionat ca GPS adresat conducatorilor de masini middle-class, cu un pret extrem de accesibil. 9 ani mai tarziu Smailo a lansat pe langa noi modele de sisteme de navigatie si alte categorii de produse ca playere radio, car kit-uri, camere video auto, camere video sport, filtre de confidentialitate, dar si sisteme audio. 

Pentru a sarbatori cei 9 ani, Smailo ofera premii aniversare impreuna cu partenerii de la Radio Impuls in cadrul emisiunii „Uzina de dume”.

Vor avea loc 2 concursuri, unul pe Facebook si unul in direct la Radio. In cadrul concursului de pe Facebook, participantii trebuie sa dea LIKE si SHARE timp de trei zile, la o postare referitoare la Sistemul audio Smailo Jazz. Dintre cei care au dat LIKE si SHARE se va extrage un castigator, care se va bucura de marele premiu, un sistem audio Smailo Jazz.

Concursul in cadrul matinalului “Uzina de dume”, se va desfasura in perioada 18-28 aprilie, in cadrul caruia ascultatorii sunt invitati sa intre pe site-ul www.smailo.ro, de unde sa se informeze cu privire la produsele comercializate de brandul Smailo, iar cand Misu si Stefan dau startul competitiei, participantii trebuie sa sune in direct si sa numeasca trei produse pe care le-au considerat cele mai atractive din gama Smailo. Un ascultator norocos dintre cei inscrisi va castiga prin tragere la sorti o camera video auto Smailo Vision, care se acorda la finalul fiecarei editii a emisiuni “Uzina de dume”.

Si pentru ca sarbatoarea sa fie cu adevarat sarbatoare :) pe site-ul www.gps-auto.ro la fiecare produs Smailo comandat, cumparatorul primeste si un cadou aniversar.