Noul Smailo S2000 A Facut O Vizita Redactiei ConnectSmailo si-a imbogatit gama de sisteme de navigatie cu noul S2000. Dispozitivul promite navigatie simpla si intuitiva in 43 de tari europene. Noul S2000 a facut o vizita redactiei Connect, astfel incat am avut ocazia sa il supunem unui test practic.

Sistemul de prindere pentru parbriz este foarte usor de montat si de incredere. Odata fixat, sistemul de navigatie rezista si celor mai accidentate trasee. Hartile sunt destul de bine detaliate si clare pana la nivel de adresa. Un punct forte al acestui sistem este calcularea rapida si automata a rutelor. In acest fel, chiar daca ai ratat vreo strada indicata de dispozitiv, vei fi imediat indrumat spre urmatoarea alternativa care te va duce catre destinatia dorita. Pe langa caracteristici precum cautarea inteligenta a punctelor de interes, ghidarea vocala in 25 de limbi si precizia excelenta in calcularea pozitiei GPS, noul Smailo S2000 este si un dispozitiv multimedia. Grafica dispozitivului poate fi schimbata intre vizualizare 2D si 3D. Atentionarea in vederea unei manevre viitoare vine din timp. Astfel vei putea sa te asiguri din toate unghiurile necesare pentru a efectua manevra in siguranta. Noul S2000 are functii integrate pentru detectarea radarelor dar si pentru avertizarea in cazul depasirii vitezei maxime legale. Aceasta poate fi un pic deranjanta pentru maniacii vitezei si se poate dezactiva cu usurinta din meniul dispozitivului.

S2000 dispune de vizualizare a imaginilor foto, a imaginilor video si redare de MP3. Accesarea meniului multimedia se poate efectua fie cu ajutorul mainii, fie cu ajutorul stylus-ului deoarece Smailo S2000 dispune de un ecran tactil de 4,3". Dispozitivul beneficiaza de o memorie interna de 64 MB SDRAM, insa este echipat si cu slot de card SD/MMC.

Smailo S2000 se integreaza perfect in orice masina datorita formei sale compacte si a dimensiunilor reduse.

In interiorul pachetului, pe langa sistemul de navigatie propriu-zis, vei gasi un incarcator auto, incarcator de camera, cablu de sincronizare USB, suportul de prindere cu ventuza pentru parbriz si adaptor pentru bord, cardul de 2 GB cu harti incluse, ghid de utilizare rapida, manual de utilizare pe CD, stylus si husa de protectie.