Navighezi Si Te Distrezi Cu Smailo La Fanfest!AROBS Transilvania Software si brandul propriu de sisteme de navigatie GPS Smailo s-au alaturat campaniei Salvati Rosia Montana in calitate de sustinatori ai festivalului FanFest. Aflat la a VII-a editie, festivalul se desfasoara in perioada 15-19 august 2012, la Rosia Montana. Navighezi si te distrezi! - acesta este sloganul sub care se va desfasura tombola Smailo din cadrul festivalului. Toti cei care vor cumpara un tricou de la FanFest Butic si vor raspunde corect la cele trei intrebari aflate pe talonul de participare au sansa sa castige unul dintre cele 3 USB Memory Card de 8GB personalizate cu sigla Smailo. Castigatorii vor fi selectati prin tragere la sorti in seara zilei de 18 august. Extragerea va avea loc pe scena FanFest unde se vor anunta si castigatorii.
 
Premiul cel mare din partea Smailo se va acorda inainte de inceperea festivalului. Ascultatorii postului de radio Guerilla au sansa sa castige un GPS Smailo HD 4.3 cu harta intregii Europe raspunzand corect la o intrebare despre FanFest si Rosia Montana. Cu un ecran de 4,3" si receptor GPS performant, dispozitivul Smailo HD 4.3 ofera informatii clare si detaliate despre traseul ce urmeaza a fi parcurs, va ghideaza in interesectiile necunoscute, cu mai multe optiuni, afisand clar semnele de circulatie, incluzand detaliile hartilor si instructiunile de drum. Permite aflarea in timp real a adreselor, a informatiilor legate de locuri de cazare si agrement, centre comerciale, benzinarii etc.
 
FanFest este cel mai mare festival de muzica din Romania organizat pe baza de voluntariat ce are loc la Rosia Montana, judetul Alba. Pe parcursul a cinci zile de festival, vizitatorii au parte de concerte in aer liber, activitati culturale, de muzica si creatie sub sloganul "Salvati Rosia Montana". Conform organizatorilor toti artistii si interpretii se afla aici pro bono pentru sustinerea campaniei Salvati Rosia Montana si pentru a celebra diversitatea artistica si multiculturalismul. Informatii suplimentare despre programul actualei editii a FanFest pot fi gasite pe site-ul evenimentului http://www.fanfest.ro/.