Navigam Impreuna De 6 Ani!

Acum 6 ani, Smailo - primul brand romanesc de sisteme de navigatie GPS pornea optimist la drum, oferind navigatie Fix la destinatie in 45 de tari ale Europei!

Primul model al brandului, Smailo S1000, a fost pozitionat ca un device adresat posesorilor de masini de clasa medie, perfect adaptat pietei romanesti, devenind rapid un MUST-HAVE pentru orice conducator auto. Au urmat GPS-uri cu ecrane cu diferite diagonale 3,5", 4,3", 5" si 7" si harti ale Romaniei si Europei din gamele HD, HDx  si Joy.

Iar pentru ca experienta in timpul condusului sa fie una interesanta si relaxanta, Smailo a continuat cu o categorie noua de dispozitive dedicata Infotainment-ului auto: Radio & MP3 Playere auto si camere video auto. Cel mai recent model lansat este Smailo Street Eye, o camera video auto cu 2 obiective si GPS.

Provocarea cea mai mare o reprezinta insa tabletele Android. Pe toate le gasiti pe site-ul www.smailo.ro.

Va multumim tuturor celor care sunteti utilizatori Smailo, fie de sisteme de navigatie, fie de tablete, camere video auto sau radiouri de masina. Masa, dansul si felicitarile se intampla pe pagina de Facebook a lui Smailo.