GPS Smailo S1000 - Premiu La Derby-Ul Clujului La Baschet

AROBS Transilvania Software, sponsor principal al echipei de baschet BC Gladiator, a organizat in pauza derby-ului cu "U" Mobitelco tombola cu premii Smailo. Domnul Horia Avram este fericitul castigator al unui sistem de navigatie GPS Smailo S1000.

Marti, 2 martie 2010, s-a disputat derby-ul Clujului intre echipele de baschet BC Gladiator si "U" Mobitelco. Trei dintre spectatorii care au achizitionat un bilet de intrare la meci au avut sansa sa castige cate un premiu surpriza, constand in materiale promotionale AROBS si Smailo. In plus, unul dintre spectatori a devenit norocosul castigator al unui sistem de navigatie GPS Smailo S1000.

"Ne dorim ca toti iubitorii baschetului clujean sa vina marti la Sala Sporturilor pentru a-si incuraja echipa favorita. Sunt convins ca cele 2 echipe vor juca atat pentru punctele din campionat, cat si pentru spectacol. Oferim un sistem de navigatie GPS Smailo S1000 cu harta intregii Europe ca premiul cel mare al tombolei care a devenit deja un eveniment obisnuit la meciul Gladiatorilor.", a declarat inaintea meciului Voicu Oprean, Director General al AROBS.

Tombola cu premii Smailo s-a organizat pe baza tichetului de tombola primit la achizitionarea biletului de intrare la meci. Extragerea celor 4 castigatori s-a realizat in pauza meciului.

AROBS Transilvania Software, cunoscut dezvoltator de solutii software si distribuitor de sisteme de navigatie GPS, a devenit sponsor al echipei BC Gladiator la inceputul sezonului 2009-2010 din dorinta de a sustine o echipa tanara, talentata, proaspat promovata in Divizia A.

Smailo S1000 este un sistem de navigatie GPS cu ecran de 4,3" si hartile detaliate a 43 de tari din intreaga Europa.