EXIMTUR Si SMAILO Iti Arata Drumul Catre Destinatia Ta De VacantaCumpara o vacanta sau un bilet de avion de la EXIMTUR in perioada 15 aprilie - 15 iunie si poti castiga unul din cele 10 GPS-uri Smailo HD 4.3 cu harta Europei inclusa.

Agentia de turism Eximtur, unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata de profil, organizeaza impreuna cu AROBS Transilvania Software campania promotionala "EXIMTUR SI SMAILO ITI ARATA DRUMUL CATRE DESTINATIA TA DE VACANTA". Campania se desfasoara in perioada 15 aprilie - 15 iunie. Persoanele fizice care achizitioneaza in perioada 15 aprilie - 15 iunie 2010 cel putin un produs turistic (vacanta in tara sau strainatate, bilet de avion) de la oricare din agentiile EXIMTUR, facturat ca atare, au sansa sa castige unul din cele 10 sisteme de navigatie GPS Smailo HD 4.3 cu harta intregii Europe, acordate prin tragere la sorti.

Produsele turisitice pot fi achizitionate de la orice agentie Eximtur din tara sau online de pe www.eximtur.ro. Regulamentul promotiei poate fi consultat in sediile Eximtur, sau aici.