Descopera Romania Pas Cu Pas Cu Smailo HD!


O harta actualizata te scuteste de confuzii si stres in trafic, mai ales cand te afli intr-un oras necunoscut. Descarca ultima versiune de harta a Romaniei si calatoriile prin tara nu vor mai avea niciun secret! Deviza "Fix la destinatie!" a sistemelor de navigatie GPS din gama Smailo HD nu poate fi sustinuta decat de o harta actualizata in care se regasesc toate informatiile legate de modificarile retelei rutiere din Romania.
 
Smailo - Sisteme de navigatie GPS anunta disponibilitatea celei mai noi versiuni a hartii Romaniei pentru dispozitivele din gama Smailo HD. Smailo isi propune sa ofere utilizatorilor sai ultimele versiuni ale hartilor preinstalate pe dispozitive astfel incat sa-i ajute pe conducatorii auto sa economiseasca combustibil, timp si bani. Actualizarea contine cele mai recente informatii despre strazi si drumuri judetene, intersectii, ultimele tronsoane de autostrada, precum si o baza extinsa de Puncte de Interes. Actualizarea este disponibila gratuit pe site-ul www.smailo.ro. 
 
Cu un design revolutionar si tehnologie de ultima ora, PND-urile din gama Smailo HD au fost lansate in decembrie 2009 si se comercializeaza in trei variante: Smailo HD 5.0, Smailo HD 4.3 si Smailo HD 3.5, in functie de dimensiunea display-ului. Ultimul model lansat pe piata este Smailo HD 4.3 White Edition, o editie limitata de iarna, special conceputa ca design si pret pentru aceasta perioada.

Toti cei care achizitioneaza dispozitive GPS Smailo in perioada 20 decembrie 2010 - 31 ianuarie 2011 au sansa de a castiga unul dintre cele 5 cursuri de conducere defensiva in cadrul Scolii de Pilotaj "Titi Aur".
 
Sistemele de navigatie din gama Smailo HD se gasesc in lanturile de electronice si electrocasnice: Altex, Domo, Flanco, Media Galaxy, TehnoMarket , in hipermarket-urile Auchan, Carrefour, Cora, la dealerii GSM: Euro GSM, Germanos, Orange dar si la magazinele online Cel.ro, E-mag, PC Garage, PC Fun sau alti parteneri locali.