Cum te poate ajuta Smailo Jazz sa te relaxezi

Smailo Jazz este un dispozitiv audio cu sistem de operare Android, care poate fi mâna ta dreaptă când doreşti să asculţi playlist-ul preferat în diferite colțuri ale casei: în sufragerie, bucătarie sau dormitor.

Smailo Jazz poate face din gătit o activitate relaxantă

Unii spun că gătitul poate fi un act de meditație și relaxare. În cazul în care te percepi ca fiind o pacoste la gătit, dar totusi consideri ca aceasta este o activitate, care ar trebui să te calmeze și să reducă nivelul de stres ridicat din timpul zilei, ascultă muzică relaxantă în timp ce gătești. Acesta va face din gătit o sarcină mai ușoară și mai puțin de temut pentru tine, transformând-o într-o experiență relaxantă și mai liniștită.

Citește ca în vremurile “de altă dată“

În zilele noastre, citim pe computere, telefoane, tablete și alte dispozitive, în rafale mici de conținut de peste tot de pe internet. Uneori poate fi dificil să găsești timp să te așezi și să deschizi una dintre acele cărți cu hârtie în interior. Muzica te poate ajuta. Lăsați la o parte computerul, opriți telefonul și reconectați-vă cu plăcerea de a citi. O muzică în fundal poate fi exact ceea ce ai nevoie pentru a lua o pauză de 30 de minute și de a face ceva relaxant pentru mintea și spiritul tău.

Curățenia: o activitate pentru tine și casa ta

Curățenia săptămânală poate fi considerată stresantă și consumatoare de timp pentru majoritatea dintre noi. De ce să nu facem din aceasta o activitate plăcută ascultând o melodie preferată în fundal. Nu fi surprins dacă vei începe să dansezi cu mătura.

Somn mai liniștit cu Smailo Jazz

Nu e nimic mai rău pentru dispoziția și sănătatea noastră decât insomnia. Atunci când lucrurile sunt stresante în viața de zi cu zi, ciclul de somn poate fi afectat. Înainte de somn ascultă muzică clasică, găsește sonate pentru pian care sună melodios, iar volumul scăzut poate să te transpună ușor în lumea viselor.