Clientii AROBS Pasionati De Raliu S-Au Intalnit Cu Titi AurCu ocazia etapelor 3 si 4 din Campionatul National de Raliuri 2010 desfasurate la Tg. Mures, respectiv Cluj-Napoca, clientii AROBS pasionati de cursele automobilistice au avut ocazia sa se intalneasca cu echipajul Titi Aur - Karoly Borbely.

La invitatia AROBS, sponsor al echipajului Aur/Borbely in Campionatul de Raliuri din acest an, reprezentantii firmelor partenere din aceste zone au fost invitati la o intalnire informala cu cei doi piloti si staff-ul tehnic al acestora. Cei prezenti au avut ocazia sa admire masina pilotata de Titi Aur si sa afle cateva din tainele curselor cu sute de cai putere.

Cei doi piloti au acordat autografe si au raspuns in detaliu tuturor intrebarilor despre trasee, curse pe asfalt sau macadam, manuirea volanului sau derapaje controlate. Echipajul Aur/Borbely este sustinut de AROBS si Smailo - Sisteme de navigatie GPS in Campionatul National de Raliuri din acest an.

Urmatoarea etapa din campionat este programata la Sibiu in perioada 16-18 iulie, ocazie cu care partenerii AROBS vor fi din nou asteptati la o intalnire cu Titi Aur si echipajul sau.