Car Kit-urile Smailo – Pentru apeluri relaxate la volan


Stiai ca … potrivit noului Cod Rutier, folosirea telefonului mobil la volan este pedepsita cu 2 puncte de penalizare si o amenda intre 210 si 315 de lei? 

Cu orice car kit cu Bluetooth Smailo iti permiti sa raspunzi si sa vorbesti la telefon in timp ce te afli la volan, fara riscul de a primi vreo amenda sau de a nu fi atent la drum.

Car Kit-urile Smailo pot fi folosite atat ca si sisteme handsfree pentru masina, cat si ca si interfoane pentru conferinte atunci cand esti acasa sau la birou. Datorita microfonului echipat cu functia DSP (Digital signal processing) care elimina efectul de ecou si reduce zgomotele de fond, calitatea sunetului este una foarte buna, fara interferente sau distorsiuni. 
 
Car Kit-urile Smailo sunt compatibile cu orice dispozitiv cu functia Bluetooth. Printr-o singura apasare de buton, poti prelua sau respinge apeluri, poti apela ultimul numar format. Dispozitivele sunt echipate cu tehnologia Multipoint care permite conectarea simultana a doua telefoane. Este o functie utila si practica pentru cei care folosesc doua telefoane, unul personal si unul de serviciu.

Car Kit-urile sunt usor de folosit si instalat cu ajutorul sistemului de prindere cu clema pe parasolarul din masina. Conduci relaxat, iti pastrezi mainile pe volan si atentia la drum. 
 
“Drumuri bune, colegu'!”