AROBS A Lansat Smailo - Primul Brand Romanesc De Sisteme De Navigatie GPSAROBS Transilvania Software a lansat astazi la Hotel Marriott din Bucuresti, Smailo - primul brand romanesc de sisteme de navigatie GPS. Smailo se pozitioneaza ca un device adresat posesorilor de masini middle - class si este comercializat la pretul de 699 lei cu Harta Europei de Est sau 799 lei cu Harta Europei cu 43 de tari (TVA inclus). Smailo este in momentul de fata cel mai accesibil sistem de navigatie GPS cu ecran de 4.3" si cea mai completa harta, disponibil pe piata romaneasca.

Sistemul de navigatie Smailo este dotat cu un ecran tactil de 4.3", are un design compact si elegant si permite navigarea in intreaga Europa, avand incorporate hartile foarte bine detaliate, la nivel de strada si numar ale celor 43 de tari europene si milioane de alte puncte de interes. Smailo - prin intermediul site-ului www.smailo.ro ofera posibilitatea de a downloada puncte de interes, precum si locatiile radarelor fixe de pe tot teritoriul Europei si are la baza unul dintre cele mai bune software-uri de navigatie din Europa, iGO, iar receptorul GPS SiRFStar III permite o calculare rapida a rutelor, facand posibila navigarea la dimensiuni generoase pe ecranul tactil widescreen.

Smailo a aparut ca urmare a cresterii cererii consumatorilor pentru produse dedicate de navigatie GPS, dar si din dorinta AROBS de a-si consolida pozitia pe piata dispozitivelor cu GPS incorporat. Smailo vine la un pret foarte accesibil, ceea ce speram sa contribuie la transformarea acestui sistem GPS de navigatie intr-un "must - have" pentru toti participantii la trafic din Romania a declarat Voicu Oprean, General Manager al AROBS Transilvania Software.

Piata de sisteme GPS a crescut expoziv in Romania, incepind cu 2006, anul in care s-a lansat prima solutie de navigare GPS pentru Romania, iGO. Solutia a fost acceptata imediat de piata romaneasca, ea fiind instalata si pe device-urile Smailo Romania. In 2007 vanzarile estimate in Romania au fost de aproximativ 40.000 de sisteme de navigatie GPS si se preconizeaza ca piata se va dubla in 2008.

Smailo este disponibil prin reteaua de distribuitori  AROBS (UltraPro, eMAG, EURO-GSM, ITpl@za, Neomax, Esal si va fi lansat in retelele de retail in scurt timp). Totodata, Smailo este disponibil si in magazinul online www.gps-auto.ro - "Primul magazin cu GPS incorporat"- cel mai complet magazin online dedicat sistemelor GPS.